Støbejernsgryde.dk » Alle guides » Grydesæt » Pillivuyt Grydesæt

Bedste Pillivuyt Grydesæt: Se top 4

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Støbejernsgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Pillivuyt gryderne. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Pillivuyt gryderne | ✅ Grydesæt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Pillivuyt gryderne

Her kan du se de 3 bedste Pillivuyt gryderne ud af de 4 gryderne fra Pillivuyt vi har på vores liste her på Støbejernsgryde.dk
De 3 gryderne er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Pillivuyt gryderne | ✅ Grydesæt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Pillivuyt gryderne

Her kan du se hele vores liste over de bedste Pillivuyt gryderne som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele” fås til 599,- kr.

 • 6 dele i rustfrit stål
 • Non-stick belægning for nem madlavning
 • Afkølede håndtag for sikker håndtering
 • Kan bruges på alle komfurtyper og i ovnen
 • Perfekt til hverdagsbrug

Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele er det perfekte valg for dig, der ønsker et nyt og funktionelt kogegrej. Gryderne er en del af Loire-serien og er lavet af rustfrit stål i tre lag med en tyk bund på 3,5 mm. Dette giver en jævn og hurtig varmefordeling, så du kan lave lækre retter på kort tid.

Gryderne er udstyret med en ridsefast og holdbar Whitford Quantanium tre-lags non-stick belægning, som gør madlavningen nemmere og mere bekvem. De ovale håndtag er nittede og forbliver afkølede under brug, så du kan håndtere gryderne sikkert og komfortabelt.

Gryderne kan bruges på alle komfurtyper, og alle dele tåler opvaskemaskine. Du kan også bruge gryderne i ovnen op til 260° C, mens lågene kan tåle op til 200° C.

Sættet består af tre gryder med låg på hhv. 1,4 liter, 2 liter og 2,8 liter, der er perfekte til hverdagsbrug. Hvis du har brug for en større gryde, fås sættet også med otte dele, hvor en gryde på 6 liter med låg også følger med.

Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele er et holdbart og funktionelt kogegrej, der vil gøre madlavningen til en leg. Gryderne er en investering i dit køkken, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele til kun 1059,- kr.

 • 8 dele inkl. 4 glaslåg
 • Rustfrit stål af høj kvalitet
 • Tåler opvaskemaskine
 • Kan bruges på induktion
 • Alsidigt og moderne design

Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele er et moderne og alsidigt grydesæt, der er ideelt til hverdagens mange forskellige retter. Dette sæt består af otte dele, herunder en kasserolle på 2 liter, en gryde på 2 liter, en gryde på 2,8 liter og en gryde på 5 liter. Der medfølger også fire glaslåg – en til hver gryde, hvilket giver en god mulighed for at følge med i madlavningen uden at skulle løfte låget.

Grydesættet er en del af Mosel-serien og er kendt for dens funktionelle gryder, som er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. Dette materiale er holdbart og tåler opvaskemaskine for nem rengøring. Mosel gryderne kan samtidig bruges på alle kogeplader, inklusive induktion.

Med dette grydesæt har du altid en gryde klar til hvilket som helst formål. For eksempel kan du koge pasta i den store gryde, mens du tilbereder en lækker tomatsauce i en af de mindre gryder. De praktiske glaslåg gør det muligt at følge med i madlavningen, mens du stadig holder på varmen og smagen.

Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele er et moderne og alsidigt design, der passer perfekt til alle køkkener. Det er et holdbart og funktionelt grydesæt, der er ideelt til alle dine madlavningsbehov.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele

Næste anbefaling er “Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele”.

Dagens bedste tilbud på “Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt er kendt for deres smukke tidløse porcelæn, men de kan meget mere end det.
Dette Gourmet Somme kvalitets grydesæt fra Pillivuyt kan klare en hvilken som helst kulinarisk oplevelse i dit køkken – lige fra bearnaisesauce, svensk pølseret til Indisk Dahl. Gryderne har en smart 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og så rustfrit stål igen.
De svejsede non-heat stålhåndtag er med til at mindske varmeoverførelsen, hvilket er ret så smart.
Pillivuyt har gjort det nemt at afmåle direkte i gryden, da der er påført indvendige målestreger.
Alle 3 låg er udstyret med et lille smart damphul. Gryderne er velegnet til alle typer komfurer og tåler også en tur i opvaskemaskinen.
Ved køb af dette sæt får du 6 dele med som indeholder 3 gryder på hhv.
1,5, 3 og 5 liter, og 3 tilhørende låg….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Pillivuyt Gourmet Loire Pot set with glass lid 8 parts 1.4/2/2.8/6 litres

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Pillivuyt

Sidste produkt på vores liste er Pillivuyt Gourmet Loire Pot set with glass lid 8 parts 1.4/2/2.8/6 litres som vi har fundet til 1199,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt – Fransk kvalitet gennem 200 år Gennem 200 år har Pillivuyt produceret håndlavet porcelæn af højeste kvalitet.
Midt i hjertet af Europa.
Passionen udspringer fra den lille by Mehun-sur-Yèvre 250 km syd for Paris, hvor håndværket går i arv fra ge…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Andre mærker af gryderne

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste gryderne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige grydesæt til dine behov: