Du er landet på Støbejernsgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Pillivuyt grydesæt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pillivuyt grydesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele” fås til 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det perfekte grydesæt fra Pillivuyt Gourmet til dig, der lige er flyttet hjemmefra eller dig, som bare ønsker at udskifte det gamle, slidte kogegrej.
Gryderne er en del af Loire-serien og er fremstillet af rustfrit stål i tre lag med en tyk bund på 3,5 mm…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele til kun 900,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Somme grydesæt i 18/10 rustfrit stål fra Pillivuyt Gourmet til alle dine kulinariske oplevelser.• Sættet består af 1,5 liter kasserolle, 3 liter gryde og 5 liter gryde.• 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål• Svejsede non…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele

Næste anbefaling er “Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele”.

Dagens bedste tilbud på “Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1000,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne og alsidigt grydesæt fra Pillivuyt Gourmet, som er ideelt til hverdagens mange forskellige retter.
Med dette sæt har du altid en gryde klar til hvilket som helst formål, for eksempel kan du koge pasta i den store gryde, imens du tilbereder en lækk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Pillivuyt Gourmet grydesæt – Loire

  • Dagens pris: 2499,95 kr.
  • Fundet hos MaxiGourmet
  • Mærke: Pillivuyt

Sidste produkt på vores liste er Pillivuyt Gourmet grydesæt – Loire som vi har fundet til 2499,95 hos MaxiGourmet.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt Gourmets Loire-serie er skabt til dig, der har brug for godt allround kogegrej i forskellige størrelser.
Serien er skabt af rustfrit stål i 3 lag med en tyk bund på 3,5 mm, der sikrer en ensartet og effektiv varmefordeling ? du er derfor altid s…

Se hos MaxiGourmet ❯❯

Dyreste Pillivuyt Grydesæt på listen er Pillivuyt Gourmet grydesæt – Loire fra MaxiGourmet med en pris på 2499.95. Billigste udvalgte Grydesæt er Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele som du kan købe for 699.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1800.95 kr.
Ovenstående Pillivuyt Grydesæt data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, MaxiGourmet). Alle Pillivuyt Grydesæt tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grydesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Grydesæt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grydesæt: