Støbejernsgryde.dk: Find blandt 321 Produkter | 5 Kategorier | 35 Brands | 50 Forhandlere

Bedste WMF Grydesæt: Se top 11

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Støbejernsgryde.dk, det helt rigtige sted at finde WMF gryderne. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 WMF gryderne

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på WMF gryderne | ✅ Grydesæt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg 2: WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg
  • Fem elegante gryder i forskellige størrelser
  • Fremstillet af holdbart rustfrit stål
  • Integreret niveauvægt på indersiden
  • Brede åbninger og varmebestandige bunde
  • Fungerer på alle kogeplader, inkl. induktion
  1764,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 1 forhandlere
  WMF Provence Plus grydesæt 9 dele 3: WMF Provence Plus grydesæt 9 dele
  • 9 dele til forskellige retter
  • Cromargan-stål, slidstærkt og smagsneutralt
  • Godkendt til ovn og opvaskemaskine
  • Ergonomiske håndtag og bred kant
  • Tysk kvalitet siden 1853
  1193,- hos Kitchentime DK Billigste pris af 3 forhandlere
  WMF Mattea Grydesæt 5 dele 6: WMF Mattea Grydesæt 5 dele
  • Grydesæt i høj kvalitet
  • Unik bundteknologi for jævn varmefordeling
  • 5 dele inkluderet med låg
  • Stilrent design passer til enhver køkkenstil
  • Holdbart og pålideligt sæt
  999,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 1 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste WMF gryderne

  Her kan du se hele vores liste over de bedste WMF gryderne som du kan finde lige nu.

  1: WMF Compact Cuisine grydesæt, 5 dele inkl. 4 glaslåg

  WMF Compact Cuisine grydesæt, 5 dele inkl. 4 glaslåg

  Hvorfor vælge WMF Compact Cuisine grydesæt, 5 dele inkl. 4 glaslåg?

  Compact Cuisine Cookware Value Set fra WMF er et komplet og praktiskt sæt gryder og pander, der passer til alle dine madlavningsbehov. Sættet består af tre høje gryder, en lav gryde og en kasserolle i forskellige størrelser samt fire glaslåg og forskellig

  2: WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg

  WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg

  Priser og varianter

  • Fem elegante gryder i forskellige størrelser
  • Fremstillet af holdbart rustfrit stål
  • Integreret niveauvægt på indersiden
  • Brede åbninger og varmebestandige bunde
  • Fungerer på alle kogeplader, inkl. induktion

  Hvorfor vælge WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg?

  WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg er en perfekt investering for dig, der ønsker at gøre madlavningen nemmere og mere sjov. Grydesættet består af fem elegante gryder, herunder tre høje gryder med låg, en lav kasserolle med låg samt en kasserolle uden låg. Den mindste gryde har en størrelse på 16 cm og et indhold på 1,9 liter, mens den mellemste har en størrelse på 20 cm og et indhold på 3,3 liter. Den største gryde har en størrelse på 24 cm og et indhold på 5,7 liter. Den lave kasserolle har en størrelse på 20 cm og et indhold på 2,5 liter, mens den kasserolle uden låg har en størrelse på 16 cm og et indhold på 1,5 liter.

  Gryderne er fremstillet af Cromargan® rustfrit stål 18/10, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed overfor ridser og pletter. Gryderne har en smuk mat overflade, der giver et stilfuldt udtryk. Håndtagene på gryderne er hule, hvilket gør, at de ikke bliver så varme under brug, og derudover har de integreret niveauvægt på indersiden, så du nemt kan måle ingredienserne.

  Gryderne har brede åbninger, der gør, at du kan hælde bedst muligt, og bundene er af TransTherm® universal, der giver optimal varmefordeling og varmebestandighed. Dette giver et perfekt resultat, samtidig med at det er energieffektivt. Gryderne kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug og fungerer på alle kogeplader, inklusive induktion.

  Alt i alt er WMF Comfort Line Grydesæt 5 dele inkl. 4 Glaslåg en smart og elegant løsning for dig, der ønsker at gøre madlavningen nemmere og mere sjov. Gryderne er af høj kvalitet og vil give dig en god oplevelse i køkkenet i mange år fremover.

  Med et sæt af gode og elegante gryder bliver madlavningen lidt nemmere og sjovere. Comfort Line gryderne fra WMF er fremstillet af Cromargan® rustfrit stål 18/10 og har en smuk mat overflade. Gryderne har desuden hule håndtag som gør, at de ikke blive

  3: WMF Provence Plus grydesæt 9 dele

  WMF Provence Plus grydesæt 9 dele

  Priser og varianter

  • 9 dele til forskellige retter
  • Cromargan-stål, slidstærkt og smagsneutralt
  • Godkendt til ovn og opvaskemaskine
  • Ergonomiske håndtag og bred kant
  • Tysk kvalitet siden 1853

  Hvorfor vælge WMF Provence Plus grydesæt 9 dele?

  "WMF Provence Plus grydesæt 9 dele" er et prisstærkt og kvalitetsbevidst grydesæt, der er indbegrebet af tysk kvalitet siden 1853. Grydesættet er ideelt til ethvert køkken og fungerer på alle varmekilder. Det er lavet af det patenterede Cromargan-stål, der er slidstærkt, modstandsdygtigt overfor ridser, let at rengøre og smagsneutralt. Alle dele i sættet er godkendt til brug i ovn og tåler opvaskemaskine.

  Grydesættet har ergonomiske håndtag, der passer perfekt ind i ethvert køkken, og den brede kant sikrer, at indholdet kan hældes jævnt ud. De praktiske størrelser på gryderne i sættet gør det muligt at lave alt fra lækre gryderetter, kartofler, suppe, sauce til hele blomkål. Sættet indeholder 9 dele, herunder en lav gryde (Ø20 cm. / 2,5 liter) med glaslåg, en høj gryde (Ø16 cm. / 1,9 liter) med glaslåg, en høj gryde (Ø20 cm. / 3,3 liter) med glaslåg, en høj gryde (Ø24 cm. / 5,7 liter) med glaslåg og en kasserolle (Ø16 cm. / 1,4 liter).

  WMF Provence Plus grydesæt 9 dele er et ideelt valg til dig, der ønsker kvalitet og funktionalitet til en overkommelig pris. Med dette grydesæt kan du forvente at have et sæt, der holder i mange år, og som vil gøre madlavningen til en leg."

  Tysk kvalitet siden 1853 - WMF er indbegrebet af høj kvalitet indenfor kogegrej. Et prisstærkt grydesæt som fungerer på alle varmekilder, og med sikkerhed holder i mange år. Materialet er det patenterede Cromargan-stål, som er slidstærk, modstandsdyg

  4: WMF grydesæt - Astoria

  Hvorfor vælge WMF grydesæt - Astoria?

  WMF's Astoria-køkkengrej er et moderne og stilfuldt sæt gryder, der passer til alle dine madlavningsbehov. Sættet består af tre høje gryder, en lav gryde og en kasserolle i forskellige størrelser og højder samt fire varmebestandige glaslåg, så du kan se,

  5: WMF Function 4 grydesæt, 4 dele inkl 4 glaslåg

  Hvorfor vælge WMF Function 4 grydesæt, 4 dele inkl 4 glaslåg?

  Function 4 er et grydesæt med et innovativt design (fra designfirmaet NOA Aachen) og smarte funktioner. Sættet er inspireret af iPod'ens enkle og elegante kontrolhjul og har et unikt låg med fire forskellige positioner. Med låget kan du hælde væsken på en

  6: WMF Mattea Grydesæt 5 dele

  WMF Mattea Grydesæt 5 dele

  Priser og varianter

  • Grydesæt i høj kvalitet
  • Unik bundteknologi for jævn varmefordeling
  • 5 dele inkluderet med låg
  • Stilrent design passer til enhver køkkenstil
  • Holdbart og pålideligt sæt

  Hvorfor vælge WMF Mattea Grydesæt 5 dele?

  WMF Mattea Grydesæt 5 dele er et komplet sæt af høj kvalitet, der består af fire gryder og en kasserolle. Grydesættet er utrolig nemt at arbejde med i køkkenet og har et stilfuldt, let afrundet design, som har gjort det til en af de mest populære grydeserier på markedet.

  WMF er kendt for at fremstille gryder af høj kvalitet, og det kommer også til udtryk i Mattea-serien. Den unikke bundteknologi TransTherm fra WMF sikrer, at gryderne har god og jævn varmefordeling, så maden steger og koger perfekt hver gang. Gryderne kan naturligvis bruges på alle varmekilder.

  Sættet inkluderer en lav gryde på 20 cm med låg på 3 liter, en høj gryde på 16 cm med låg på 2 liter, en høj gryde på 20 cm med låg på 3,5 liter, en høj gryde på 24 cm med låg på 6 liter og en kasserolle på 16 cm med en kapacitet på 1,5 liter.

  WMF Mattea Grydesæt 5 dele har et stilrent design, der passer godt ind i enhver køkkenstil, og er ideelt til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Det er et pålideligt og holdbart sæt, der vil tjene dig i mange år fremover.

  WMFs' Mattea grydesæt er et komplet sæt bestående af fire gryder og en kasserolle. Sættet er fremstillet af høj kvalitet, og er utrolig nem at arbejde med i køkkenet. Det stilfulde, let afrundede design har gjort denne grydeserie til en af vores mest popu

  7: WMF grydesæt - Belmonte

  Hvorfor vælge WMF grydesæt - Belmonte?

  8: WMF Provence Plus grydesæt 7 Dele

  WMF Provence Plus grydesæt 7 Dele

  Hvorfor vælge WMF Provence Plus grydesæt 7 Dele?

  Her får du et fantastisk grydesæt fra WMF med hele 7 dele, som består af 4 gryder og 3 glaslåg. Her er alt hvad du skal bruge, når der skal koges grøntsager, ris, pasta eller laves sovs og lækre gryderetter. Gryderne er fremstillet i Cromargan rustfrit stål med TransTherm universalbund, som gør dem særdeles modstandsdygtige overfor ridser samt lette at vedligeholde. Gryderne egner sig til alle varmekilder inkl. induktion. Sættet består af 7 dele: 1x kasserolle på 1,4 liter 1x gryde på 2 liter inklusiv låg 1x gryde på 2,5 liter inklusiv låg 1x gryde på 6 liter inklusiv låg

  9: WMF Diadem Plus grydesæt 6 dele uden belægning

  WMF Diadem Plus grydesæt 6 dele uden belægning

  Hvorfor vælge WMF Diadem Plus grydesæt 6 dele uden belægning?

  Grydesættet består af:Gryde 2 liter, diameter 16 cmGryde 3,7 liter, diameter 20 cmGryde 6,5 liter, diameter 24 cmDer medfølger glaslåg til alle 3 gryder. Til alle varmekilder inkl. induktion.Patenteret TransTherm bund som sikrer ens varmefordeling og holder på varmen for en effektiv madlavning.

  10: WMF Diadem Plus grydesæt 8 dele uden belægning

  WMF Diadem Plus grydesæt 8 dele uden belægning

  Hvorfor vælge WMF Diadem Plus grydesæt 8 dele uden belægning?

  Her får du et fantastisk grydesæt fra WMF med hele 8 dele, som består af 4 gryder og 4 glaslåg. Her er alt hvad du skal bruge, når der skal koges grøntsager, ris, pasta eller laves sovs og lækre gryderetter. Gryderne er fremstillet i Cromargan rustfrit stål med TransTherm universalbund, som gør dem særdeles modstandsdygtige overfor ridser samt lette at vedligeholde. Gryderne egner sig til alle varmekilder inkl. induktion. Sættet består af: 1x 2 liter, 1x 3 liter, 1x 3,5 liter og 1x 6,5 liter samt glaslåg til hver enkelt gryde.

  11: WMF Diadem Plus grydesæt 9 dele

  WMF Diadem Plus grydesæt 9 dele

  Hvorfor vælge WMF Diadem Plus grydesæt 9 dele?

  Her får du et fantastisk grydesæt fra WMF med hele 8 dele, som består af 4 gryder og 4 glaslåg. Her er alt hvad du skal bruge, når der skal koges grøntsager, ris, pasta eller laves sovs og lækre gryderetter. Gryderne er fremstillet i Cromargan 18/10 rustfrit stål med TransTherm universalbund, som gør dem særdeles modstandsdygtige overfor ridser og syre, og så er de lette at vedligeholde. Gryderne egner sig til alle varmekilder inkl. induktion. Grydesættet består af 9 dele: 1x kasserolle på 1,4 liter (låget fra 1,9 liters gryden passer til kasserollen)1x gryde på 1,9 liter inklusiv låg 1x gryde på 2,5 liter inklusiv låg 1x lav, bred gryde på 2,5 liter inklusiv låg1x gryde på 5,7 liter inklusiv låg

  Andre mærker af gryderne

  På vores liste her har vi samlet de WMF bedste gryderne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige grydesæt til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top