Støbejernsgryde.dk: Find blandt 321 Produkter | 5 Kategorier | 35 Brands | 50 Forhandlere

Bedste Satake Stegegryde: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Satake stegegryde på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm.

  Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm.

  Priser og varianter

  • Patenteret non-stick belægning
  • Ru stegeoverflade for bedre resultat
  • Diameter på 24 cm
  • Tåler op til 200 grader
  • Fungerer på alle varmekilder

  Hvorfor vælge Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm.?

  Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm er en fantastisk gryde, der er fremstillet af let støbejern med en Honeycomb Whitford Xylan-belægning. Denne non-stick belægning er patenteret og overgår alt, hvad man tidligere har prøvet. Stegegryden har en ru stegeoverflade, som gør, at det man tilbereder ikke sætter sig fast, og samtidig giver det en fantastisk stegeoverflade. Gryden kombinerer de fremragende egenskaber ved en støbejernsgryde med fordelene ved non-stick belægning. Tykkelsen på non-stick belægningen er 1-1,5 mm., så den kan tåle at blive anvendt. Belægningens kvalitet samt stegefladens overflade gør, at der behøves mindre stegefedt, og at det fordeles jævnt og derved forhindrer overophedning.

  Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm har en diameter på 24 cm og en kapacitet på 4 liter. Den er ideel til at tilberede større mængder af mad, og den kan bruges til at lave alt fra simremad og gryderetter til stegning af kød og grøntsager. Stegegryden tåler op til ca. 200 grader og kan derfor bruges til at tilberede mad i ovnen. Der medfølger et praktisk glaslåg, som gør det nemt at følge med i tilberedningen af maden. Håndtaget på glaslåget er af rustfrit stål, hvilket sikrer en god og solid greb.

  Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm fungerer på alle varmekilder, inklusiv induktion, og gryden kan tåle maskinopvask. Det anbefales dog at opvask i hånden for at bevare grydens non-stick belægning i længere tid. Stegegryden er fri for tilføjet PFOA, hvilket gør den til et sundt valg for miljøet og brugeren. Alt i alt er Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm en fantastisk gryde, der vil gøre hverdagsmadlavningen til en leg.

  Satakes serie af gryder og stegepander har fantastiske egenskaber. Gryderne og panderne er fremstillet af let støbejern med Honeycomb Whitford Xylan-belægning. Whitford Xylan Coating er en patenteret non-stick belægning, der overgår alt, hvad vi tidli

  Andre mærker af stegegryder

  På vores liste her har vi samlet de Satake bedste stegegryder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige stegegryde til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top