Du er landet på Støbejernsgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Iittala støbejernsgryde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Iittala støbejernsgryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Iittala Sarpaneva støbejernsgryde, 3 liter

Sidste produkt på vores liste er Iittala Sarpaneva støbejernsgryde, 3 liter som vi har fundet til 1679,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne gryde blev designet i 1960 af Timo Sarpaneva for Iittala.
Gryden er en rigtig designklassiker.
Fremstillet af emaljeret støbejern.
Emaljen gør, at gryden er nem at holde ren, samt at maden ikke får smag af jernet fra gryden.
Undgå at bruge stål i gr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Iittala Støbejernsgryde på listen er Iittala Sarpaneva støbejernsgryde, 3 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 1679.00. Billigste udvalgte Støbejernsgryde er Iittala Sarpaneva støbejernsgryde, 3 liter som du kan købe for 1679.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Iittala Støbejernsgryde data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Iittala Støbejernsgryde tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Støbejernsgryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Støbejernsgryde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Støbejernsgryde: