Du er landet på Støbejernsgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Brabantia støbejernsgryde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Brabantia støbejernsgryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Brabantia støbejernsgryde grøn 24 cm

  • Dagens pris: 899,95 kr.
  • Fundet hos Kop&Kande DK
  • Mærke: Brabantia
  • Farve: Grøn

Sidste produkt på vores liste er Brabantia støbejernsgryde grøn 24 cm som vi har fundet til 899,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Alle hjem burde have en støbejernsgryde som denne fra Brabantia, som er med til at gøre dagligdagens madlavning nemmere.
En støbejernsgryde er faktisk ret så genial af flere årsager, en af dem er, at den besidder en sublim evne til at fordele varmen samtidig med, at den også holder på den.
Gryden kan bruges på alle typer kogeplader inkl. induktion, og så er det smarte, at den også kan gå i ovnen eller på grillen.
Gryden kan rumme hele 4 liter, og kan bruges til f.eks.
langtidsstegning af oksefilet, braisering af fjerkræ, kogning af gryderetter og supper samt bagning af lækre og rustikke grydebrød.
Støbejernsgryden har en flot mørkegrøn farve, og er emaljeret.
Der ydes 25 års garanti på produktet, hvis Care & Use instruktionerne som medfølger er blevet efterfulgt, og original kvittering er gemt….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Brabantia Støbejernsgryde på listen er Brabantia støbejernsgryde grøn 24 cm fra Kop&Kande DK med en pris på 899.95. Billigste udvalgte Støbejernsgryde er Brabantia støbejernsgryde grøn 24 cm som du kan købe for 899.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Brabantia Støbejernsgryde data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Brabantia Støbejernsgryde tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Støbejernsgryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Støbejernsgryde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Støbejernsgryde: